Μαγκουάιρ: «Τώρα το πιστεύουμε περισσότερο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ τόνισε πως η Αγγλία πιστεύει περισσότερο, πως θα καταφέρει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Άγγλος αμυντικός τόνισε πως η διαφορά συγκριτικά με το 2018 είναι πως η ομάδα του έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και πως εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει της συνέχειας της φετινής διοργάνωσης. Παράλληλα, δήλωσε πως δε δίνει σημασία στα όσα γράφονται για αυτόν στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά, ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε στο «BBC»: «Η μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 είναι πως τώρα πιστεύουμε πως όντως είναι πιθανό να το κατακτήσουμε. Είμαστε όλοι πεπεισμένοι πως πρέπει να το καταφέρουμε, είναι μια καλή αλλαγή νοοτροπίας. Φυσικά, όμως ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι αυτό, υπάρχουν άλλες πέντε ή έξι ομάδες με τον ίδιο σκοπό».

Στη συνέχεια, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Να είμαι ειλικρινής, δε διαβάζω το τι γράφεται. Πιθανότατα η οικογένεια μου διαβάζει περισσότερα απ΄ ότι εγώ. Τους λέω να μένουν μακριά από αυτά, όμως τα social media είναι μια συνήθεια για τους περισσότερους ανθρώπους στις μέρες μέρες μας. Είμαι 29 και είμαι αρχηγός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας παίξει για τη χώρα μου 52 φορές. Κάθε φορά που κοιτάζω την καριέρα μου από κάθε άποψη νιώθω πως ζω ένα όνειρο. Κάνω αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Στο νέο στάδιο της καριέρας μου θα ήθελα να ξεκινήσω να κατακτώ τρόπαια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.