Μουντιάλ: Η μόνη Αργεντίνα που θα υποστηρίζει Ολλανδία!

Tο βράδυ της Παρασκευής, πάνω από 47 εκατ. Αργεντίνοι θα υποστηρίξουν την Εθνική τους ομάδα στον προημιτελικό Μουντιάλ κόντρα στην Ολλανδία. Μία γυναίκα από το Μπουένος Άιρες όμως θα είναι ...βαμμένη στα χρώματα των «οράνιε»!

Πρόκειται για τη Μάξιμα Σορεγιέτα Τσερούτι, που δεν είναι άλλη από τη…βασίλισσα της Ολλανδίας, σύζυγο του βασιλιά Γουλιέλμου – Αλέξανδρου (oι φωτό είναι από την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Αθήνα)!

Η …διπλή εθνική ταυτότητα της Μάξιμα ενεπλάκη με το ποδόσφαιρο για πρώτη φορά το 2006, όταν Ολλανδία και Αργεντινή κοντραρίστηκαν στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Γερμανίας.

«Τα αποτελέσματα της Αργεντινής είναι σημαντικά για μένα, όμως είμαι Ολλανδή», έσπευσε να ξεκαθαρίσει τότε η Μάξιμα, ενώ από το παλάτι είχαν ανακοινώσει: «Ως Ολλανδή και βασίλισσα της Ολλανδίας, υποστηρίζει την Εθνική ομάδα».

Το 2014, όταν οι «οράνιε» είχαν παίξει στα ημιτελικά με την «αλμπισελέστε», το βασιλικό ζεύγος δεν είχε παρακολουθήσει το ματς στη Βραζιλία, όμως είχε βρεθεί νωρίτερα στο τουρνουά στο Πόρτο Αλέγκρε για το ματς κόντρα στην Αυστραλία, με τον βασιλιά και τη βασίλισσα να φορούν αμφότεροι κασκόλ με πορτοκαλί χρώματα.

Δύο χρόνια αργότερα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αμφότεροι πανηγύρισαν έξαλλα όταν η Ολλανδία κέρδισε την Αργεντινή 3-2 στο Ολυμπιακό τουρνουά!

Το ζεύγος πάντως δε θα βρεθεί στον προημιτελικό του Κατάρ, καθώς επέλεξε να μην ταξιδέψει σε κανένα παιχνίδι του τουρνουά και έτσι η Μάξιμα δεν θα μπει στο…μάτι των συμπατριωτών της για το γεγονός ότι αλλαξοπίστησε ποδοσφαιρικά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.