Παρελθόν από το Βέλγιο ο Μαρτίνεθ!

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε ύστερα από τον αποκλεισμό του Βελγίου ότι δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρελθόν αποτελεί από την εθνική ομάδα του Βελγίου ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός προπονητής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Κροατία ανακοίνωσε ότι δε θα ανανεώσει τη συνεργασία του μετά τον αποκλεισμό της Βελγίου από τον όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ.


«Είναι η στιγμή που πρέπει να αποδεχτώ ότι αυτό ήταν το τελευταίο μου ματς ως προπονητής του Βελγίου. Λέω αντίο στην εθνική ομάδα και είναι μία ημέρα γεμάτη συναίσθημα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Το ίδιο θα γινόταν ακόμα κι αν κατακτούσαμε το τρόπαιο, αυτό το τουρνουά θα ήταν το τελευταίο μου. Ό,τι κατάφερα με την εθνική με κάνει πολύ περήφανο. Είναι μια ομάδα που έχει χαρίσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε πολλούς ανθρώπους και οι πραγματικοί οπαδοί στο Βέλγιο το εκτιμούν. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε και ότι θα βλέπατε την αληθινή βελγική ομάδα στη φάση των 16», δήλωσε ύστερα από έξι χρόνια κοινής πορείας.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανέλαβε τον Αύγουστο του 2016 το Βέλγιο και βρέθηκε στο πάγκο της ομάδας σε 79 παιχνίδια. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.