Μαρτίνο: «Πρέπει να νικήσουμε τη Σαουδική Αραβία»

Ο Χεράρδο Μαρτίνο θέλει να στραφεί η προσοχή του Μεξικό στην αναμέτρηση με τη Σαουδική Αραβία, όπου η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει για τη νίκη.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «σομπρέρο» αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και στο γκολ που σημείωσε τονίζοντας πως αρκεί ένα μικρό λάθος για να κάνει τη ζημιά. Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της επιλογής του να παίξει συντηρητικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μαρτίνο δήλωσε αρχικά: «Κάναμε ένα πολύ μικρό λάθος και ο Μέσι σκόραρε. Στη συνέχεια, το δεύτερο γκολ μας πλήγωσε. Ο Μέσι δε χρειάζεται παρά πέντε λεπτά, ή ακόμη και 30 δευτερόλεπτα, για να κάνει τη ζημιά. Εφόσον μας μένει ακόμη μία ευκαιρία, πρέπει να προσπαθήσουμε. Η Σαουδική Αραβία πρέπει να νικήσει, το ίδιο κι εμείς. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, πρέπει να ανακάμπτουμε και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες. Η ομάδα μου έχει ακόμη ελπίδες, έστω κι αν είναι δύσκολο. Κρατήσαμε ψηλά το κεφάλι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Μεξικό συμπλήρωσε: «Εμποδίσαμε την Αργεντινή για μία ώρα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Παίξαμε με αυτό τον τρόπο, γιατί πιστεύαμε ότι ήταν ο καταλληλότερος για να αντιμετωπίσουμε την Αργεντινή. Είχαμε δύο γρήγορους επιθετικούς και θέλαμε να βρούμε χώρους. Αναμφίβολα δεν τα καταφέραμε όπως θέλαμε και κάποιες φορές αποτύχαμε στις τελικές πάσες. Ο Μέσι βρήκε λίγο χώρο στη φάση που σκόραρε, γιατί κάναμε ένα λάλος. Αλλά νομίζω ότι δεν υπήρξαν πολλοί χώροι στη διάρκεια του αγώνα. Ζούμε γι’ αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο, ξέρω πώς νιώθει ο κόσμος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.