Αλόνσο: «Τα παιχνίδια του Μουντιάλ είναι σύνθετα»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα Ουρουγουάη-Νότια Κορέα για την ισοπαλία και τη δυσκολία των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ισοπαλία δεν αποτελεί θέμα δικαιοσύνης για τον Ντιέγκο Αλόσνο δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα Ουρουγουάη-Νότια Κορέα. Ο προπονητής της Ουρουγουάης αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα των αγώνων του Μουντιάλ, αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαν λίγο περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Μετά καταφέραμε να βελτιωθούμε, αποκτήσαμε περισσότερο τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ξεκάθαροι. Μας έλειπε όμως λίγο περισσότερη κυκλοφορία στη μέση του γηπέδου για να δημιουργήσουμε περισσότερο παιχνίδι μεταξύ των γραμμών και ένας εναντίον ενός στα πλάγια.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ξέρουμε πώς είναι τα παιχνίδια του Μουντιάλ, “σφιχτά”, σύνθετα, περίπλοκα. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί σε τρεις ημέρες πρέπει να παίξουμε ξανά. Η ισοπαλία δεν είναι θέμα δικαιοσύνης, είναι αποτέλεσμα. Πήραμε ισοπαλία και λογικά θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά έχουμε ισοπαλία και θα εκμεταλλευτούμε τον βαθμό για ό,τι έρθει στη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας