Ουρουγουάη-Νότια Κορέα 0-0: Την σταμάτησαν τα δοκάρια (hls)

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ουρουγουάη και Νότια Κορέα στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο δοκάρια είχε η "Σελέστε".

Ουρουγουάη και Νότια Κορέα αναμετρήθηκαν για τρίτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους Νοτιοκορεάτες να παίρνουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα (0-0), καθώς στα προηγούμενα δύο ματς είχαν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες που δεν έθελξαν με την απόδοσή τους και το 0-0 ήταν ένα μάλλον φυσιολογικό αποτέλεσμα με όσα παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο δοκάρια είχαν οι Ουρουγουανοί με τον Γοδίν στο 43′ και με τον Βαλβέρδε στο 90′.

Ανώτεροι οι Νοτιοκορεάτες, δοκάρι ο Γοδίν

Με την Νότια Κορέα να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο που όμως δεν είχε σκορ. Η Ουρουγουάη που ήταν μόνιμα σε παθητικό ρόλο είχε την πρώτη της τελική στο 19′, όμως το σουτ του Φέδε Βαλβέρδε πέρασε πάνω από την εστία.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο μέρος στο 33′, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Ουί Τζο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία του Μουσλέρα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Ουί Τζο σε μονομαχία με τον Γοδίν. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στο 39ο λεπτό ήταν σειρά ενός άλλου παίκτη του Ολυμπιακού να χάσει ευκαιρία, με τον Χουάνγκ Ιν Μπομ να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά να μην βρίσκει εστία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, ήταν για τους Ουρουγουανούς στο 43′, όταν από κόρνερ του Βαλβέρδε, ο Ντιέγο Γοδίν πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της Νοτίου Κορέας.

Δοκάρι με Βαλβέρδε

Κλειστό ήταν το παιχνίδι και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με την Ουρουγουάη στο 63ο λεπτό με τον Νούνιες να κάνει την αντεπίθεση, όμως το γύρισμα που είχε αποδέκτη τον Λουίς Σουάρες σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Κιμ.

Αρκετές ημιτελείς προσπάθειες και από τις δύο ομάδες με την Ουρουγουάη να απειλεί ξανά στο 81ο λεπτό, όταν ο Νούνιες σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Κιμ.

Στο 90ο λεπτό όμως, Ουρουγουάη και Νότια Κορέα είχαν από μία καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά ο Φέδε Βαλβέρδε σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Κιμ, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Σον πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μουσλέρα.

Οι συνθέσεις:

Ουρουγουάη: Ρόσετ, Κάσερες, Χιμένεθ, Γκοδίν, Ολιβέρα (79′ Ντε Λα Κρουζ), Βεσίνο (79′ Βίνια), Βαλβέρδε, Μπεντακούρ, Πελίστρι, Νούνιες, Σουάρες (64′ Καβάνι).
Νότια Κορέα: Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Μουν, Χουάν Κιμ, Μιν Τζαέ Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χουάνγκ Ιν Μπομ, Γιούνγκ, Να (74′ Λι Κανγκ), Λι (74′ Γιουν Χο), Σον, Ουί Τζο (74′ Γκούε Σουνγκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.