Κουλιμπαλί: «Πιστεύουμε σε εμάς και μπορούμε να πετύχουμε»

Ο αρχηγός της Σενεγάλης κάλεσε τους νεότερους συμπαίκτες του να βελτιώσουν την απόδοσή τους στον επόμενο αγώνα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον του Κατάρ, καθώς οι πρωταθλητές Αφρικής θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16».

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί τόνισε πως η Σενεγάλη θα μπορούσε να περάσει στον επόμενο γύρο, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τους αγώνες της στον 1ο όμιλο με ήττα 2-0 από την Ολλανδία την περασμένη Δευτέρα (21/11).

«Είμαστε ακόμα αποφασισμένοι γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάτι που μπορούμε να πετύχουμε ακόμα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στις πιθανότητές μας», τόνισε ο Κουλιμπαλί στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Οι νεαροί παίκτες μας θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στα επόμενα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είναι στην καλύτερη τους κατάσταση για να μπορέσουν να κάνουν ένα μεγάλο ματς, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία μας στα γήπεδα του Κατάρ».

Ο Κουλιμπαλί είπε ακόμη πως οι «μικρές λεπτομέρειες» στοίχισαν στη Σενεγάλη την ήττα κόντρα στους Ολλανδούς. «Θα έπρεπε να είχαμε πάρει ισοπαλία με την Ολλανδία. Ξέραμε ότι θα κριθεί από τις μικρές λεπτομέρειες.

Όταν χάσαμε τον Κουγιατέ από τραυματισμό, ήταν δύσκολο. Το να χάσεις τέτοιους παίκτες στη μέση ενός αγώνα είναι λίγο δύσκολο.

Ωστόσο, προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να βάλουμε το πρώτο γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες. Τώρα έχουμε δύο τελικούς να παίξουμε. Θα δώσουμε τα πάντα απέναντι στο Κατάρ για να μπορέσουμε να παίξουμε έναν… τελικό με τον Ισημερινό» κατέληξε ο 31χρονος αμυντικός της Τσέλσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.