FIFA: Απέρριψε την έφεση της Αλγερίας

Απορρίφθηκε από τη FIFA η έφεση που κατέθεσε η Αλγερία κατά της διαιτησίας στον αγώνα ρεβάνς με το Καμερούν για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Απορρίφθηκε από τη FIFA η έφεση που κατέθεσε η Αλγερία κατά της διαιτησίας στον αγώνα ρεβάνς με το Καμερούν για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, σύμφωνα με επιστολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αλγερίας.

Μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα με 1-0 στο Καμερούν, οι Αλγερινοί αποκλείστηκαν χάνοντας 2-1 στις 29 Μαρτίου στην έδρα τους, με ένα γκολ που σημείωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης ο Εκαμπί. Στις 31 Μαρτίου, η Ομοσπονδία της Αλγερίας ανακοίνωσε την προσφυγή στη FIFA, ζητώντας να επαναληφθεί ο αγώνας λόγω της «σκανδαλώδους διαιτησίας» του Μπακαρί Γκασάμα από την Γκάμπια.

 Όμως η επιτροπή εφέσεων της FIFA απέρριψε αυτό το αίτημα, σύμφωνα με την επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η ομοσπονδία της Αλγερίας.
 

«Λυπούμαστε που, σύμφωνα με την εκτίμησή σας, οι αποφάσεις των διαιτητών επηρέασαν αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα. Όλα τα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα εξετάστηκαν προσεκτικά από τους δύο διαιτητές VAR, σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού και το πρωτόκολλο VAR για τη διαιτησία»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.