Ντιμπάλα: Ανησυχία σε Τορίνο και Αργεντινή

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους και της Εθνικής Αργεντινής καθώς ο Πάολο Ντιμπάλα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης της "Αλμπισελέστε" με την Ουρουγουάη.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα, φέρεται να είπε στον συμπαίκτη του στην Αργεντινή, Άνχελ Ντι Μαρία, ότι δεν άντεχε άλλο μετά τις προκλήσεις και τα μαρκαρίσματα του αμυντικού της Ουρουγουάης Χοακίν Πικέρες. Ο Πικέρες χτύπησε το αριστερό πόδι του επιθετικού των “μπιανκονέρι” κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου μεταξύ Ουρουγουάης και Αργεντινής.

Ο Ντιμπάλα έπεσε και ξάπλωσε στο έδαφος μετά ένα μαρκάρισμα του μέσου της Παλμέιρας, αλλά κατάφερε να σηκωθεί και να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο για το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Το TyC Sport αναφέρει ότι ο παίκτης ομολόγησε στον εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία, ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. «Φιντέο, δεν αντέχω άλλο», είπε στον συμπαίκτη του στον αγωνιστικό χώρο, μια πρόταση που έπιασαν και οι κάμερες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, ελπίζοντας να έχει διαθέσιμο τον επιθετικό της Γιουβέντους για τον αγώνα με τη Βραζιλία την ερχόμενη Τρίτη (16/11). Ο Ντι Μαρία σημείωσε το μοναδικό γκολ στον αγώνα που διεξήχθη στο Μοντεβιδέο (0-1), καθώς η Αργεντινή διεύρυνε το αήττητο της στα προκριματικά στους 12 αγώνες. Η Αλμπισελέστε είναι η δεύτερη στον πίνακα, έξι βαθμούς πίσω από τη Βραζιλία εν όψει του σημαντικού αγώνα μεταξύ των δύο αιώνιων αντιπάλων την επόμενη εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.