Ελλάδα: Πανέτοιμη για το διπλό στη Σουηδία

Η εθνική Ελλάδος θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουηδία, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου (21:45).

Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με εννέα βαθμούς, τρεις λιγότερους (12) από τη δεύτερη Σουηδία. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Ισπανία με 13 βαθμούς. Στο πλευρό των διεθνών θα βρεθούν περίπου 1.500 Έλληνες φίλαθλοι, οι περισσότεροι ομογενείς των σκανδιναβικών χωρών.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ φέρεται να ετοιμάζει ένα 3-4-1-2 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Σταφυλίδη να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Τσιμίκας και Ανδρούτσος θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Σιώπης και Μπουχαλάκης. Ο Μπακασέτας θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, πίσω από τους Παυλίδη και Πέλκα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Σουηδία αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2 στο συγκεκριμένο ματς και τον Όλσεν στην εστία. Οι Λίντελοφ και Ντάνιελσον θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Κραφτ και Αουγκούστινσον στα άκρα της άμυνας. Οι Όλσον, Φόρσμπεργκ, Έκνταλ και Κλάεσον θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Κουάισον και Ίσακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.