Group J: “Καρδιοχτύπησε” η Γερμανία, στο… κόλπο οι Αρμένιοι (hls)

Στην κορυφή του ομίλου της παρέμεινε η Γερμανία μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρουμανίας στο Αμβούργο. Έχασαν βαθμολογικό έδαφος οι Αρμένιοι (1-1 με την Ισλανδία), σημαντική νίκη της ομάδας με πρωτεύουσα την πόλη των Σκοπίων επί του Λίχτενσταϊν (4-0) στο Βαντούζ.

Στην κορυφή του ομίλου της παρέμεινε η Γερμανία μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρουμανίας στο Αμβούργο. Έχασαν βαθμολογικό έδαφος οι Αρμένιοι (1-1 με την Ισλανδία), σημαντική νίκη της ομάδας με πρωτεύουσα την πόλη των Σκοπίων επί του Λίχτενσταϊν (4-0) στο Βαντούζ.

Γερμανία – Ρουμανία 2-1

Αν και… αγχώθηκε, η Γερμανία πήρε το “τρίποντο” στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρουμανία που έγινε στο Αμβούργο και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου της. Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με όμορφο γκολ του Χάτζι στο 9ο λεπτό, ωστόσο οι Γερμανοί με τέρματα του Γκνάμπρι στο 52′ και του Μίλερ στο 81′ έκαναν την ανατροπή και κατέκτησαν την νίκη.

Ο Μίτριτσα του ΠΑΟΚ μπήκε στο 82ο λεπτό στη θέση του Πούσκας.

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Κέρερ, Ρούντιγκερ, Σούλε, Χόφμαν (85′ Κλόστερμαν), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (89′ Αντεγέμι), Ρόις (67′ Χάβερτζ), Γκνάμπρι, Βέρνερ (67′ Μίλερ)

Ρουμανία: Νίτα, Ράτιου, Ρους, Κίρικες, Μπούρκα (50′ Μανέα), Τόσκα, Χάτζι (60′ Μαξίμ), Στάντσιου (82′ Άλμπου), Μαρίν, Μιχάιλα (60′ Ιβάν), Πούσκας (82′ Μίτριτσα)

Ισλανδία – Αρμενία 1-1

Πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος έχασε η Αρμενία στο Ρέικιαβικ απέναντι στην Ισλανδία. Οι Αρμένιοι προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό με γκολ του Χοβνανισιάν, ωστόσο οι Ισλανδοί με το τέρμα που πέτυχε ο Γιοχάνεσον στο 77ο λεπτό έκαναν το 1-1 και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Ισλανδία: Όλαφσον, Σκούλασον, Μπγιάρνασον Μπ., Χέρμανσον, Σέβαρσον, Χέλγκασον (91′ Έλτερσον), Πάλσον, Μπγιάρνασον Μπ. Ι. (46′ Γκρέταρσον) , Γκουντμούντσον, Κγιάρτανσον (46′ Γιοχάνεσον), Θορστέινσον (81′ Άντερσον)

Αρμενία: Γιουσένκο, Χοβνανισιάν, Βοσκανιάν, Χαρογιάν, Τερεριάν, Ούντο, Μπαρσεγκιάν (87′ Γκελογιάν), Μικταριάν, Σπερτσιάν (78′ Γκριγκοριάν), Ανταμιάν (78′ Καραπετιάν), Ζελαραγιάν (64′ Μπαϊραμιάν)

Λίχτενσταϊν – Βορ. Μακ. 0-4

Άνετη ήταν η βραδιά για την ομάδα του Μιλέφσκι, καθώς επικράτησε 4-0 εκτός έδρας του Λίχτενσταϊν με τέρματα των Βελκόφσκι (39′), Αλιόσκι (66′), Νικόλοφ (74′) και Τσουρλίνοφ (83′).

Η βαθμολογία:

Γερμανία 18
Βορ. Μακ. 12
Αρμενία 12
Ρουμανία 10
Ισλανδία 5
Λίχτενσταϊν 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.