Οριστικά εκτός συνέχειας ο Νεϊμάρ

Το ιατρικό επιτελείο της Βραζιλίας έδωσε τέλος και στις ελπίδες που είχαν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ στον ημιτελικό με τη Γερμανία.

Το ιατρικό επιτελείο της Βραζιλίας έδωσε τέλος και στις τελευταίες ελπίδες που είχαν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ στον ημιτελικό με τη Γερμανία. Ο Ζοσέ Λουίς Ρούνκο, επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «σελεσάο» τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προλάβει ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα τον ημιτελικό με τη Γερμανία, καθώς επίσης και τον τελικό της διοργάνωσης, εφόσον οι διοργανωτές καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.


Αρχικά, ο Ρούνκο τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Ο Νεϊμάρ έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη και χρειάζεται χρόνος για να γίνει καλά. Δεν υπάρχει καμία επιλογή θεραπείας».


Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν αγωνιζόταν πριν την ώρα του, η κατάστασή του που τώρα είναι σταθερή θα μπορούσε να επιβαρυνθεί σημαντικά και να προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον άνθρωπο Νεϊμάρ. Δεν θέλουμε να καλλιεργούνται ψεύτικες ελπίδες στο λαό της Βραζιλίας. Ο Νεϊμάρ είναι αδύνατο να αγωνιστεί, τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.