Δεν τη λες και φαβορί

Ιράν και Νιγηρία θα προσπαθήσουν περισσότερο να «κλέψουν» τη θέση πίσω από την Αργεντινή στον έκτο όμιλο, με τον νικητή της μάχης της Κουριτίμπα (22:00) να αποκτά πλεονέκτημα.

Ιράν και Νιγηρία θα προσπαθήσουν περισσότερο να «κλέψουν» τη θέση πίσω από την Αργεντινή στον έκτο όμιλο, με τον νικητή της μάχης της Κουριτίμπα (22:00) να αποκτά πλεονέκτημα.

Οι Ιρανοί ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από αυτή του 1998 κόντρα στις ΗΠΑ. Ο γνωστός από τη θητεία του δίπλα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως βοηθός του στη «χρυσή» εποχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κάρλος Κεϊρόζ, έχει φτιάξει μια σφιχτή ομάδα που έχει πρώτο της μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στα φιλικά του Μαΐου, με αντιπάλους τις Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Ανγκόλα και Τρίνινταντ/Τομπάγκο, οι Ασιάτες έμειναν αήττητοι και φιλοδοξούν κόντρα στη Νιγηρία να κάνουν τουλάχιστον το ίδιο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν,  με τους Ιρανούς να φαίνεται πως θα πουλήσουν ακριβά τους… τρεις βαθμούς.

Μακριά από τα ταλαντούχα ρόστερ παλαιότερων εποχών, η Νιγηρία είναι το φαβορί απέναντι στο Ιράν, ενώ -θεωρητικά- θα παίξει την πρόκριση στο ματς με τη Βοσνία.

Ο Στίβεν Κέσι, δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ όλη η ομάδα είναι βασισμένη πάνω στον Όμπι Μίκελ και στο πώς αυτός θα αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του. Τα δύο τελευταία φιλικά δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, με τους «σούπερ αετούς» να μένουν στο 0-0 με την Ελλάδα και να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 από τις ΗΠΑ.

Οι δύο ομάδες, έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά στην ιστορία τους και αυτή το… μακρινό 1998. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνου του καλοκαιριού, οι Νιγηριανοί είχαν νικήσει 1-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.