Γκρινιάζει ο Πελέ για την αποστολή

Ο Πελέ δεν έμεινε ικανοποιημένος με την αποστολή της Βραζιλίας, για το παγκόσμιο κύπελλο που διοργανώνει η ίδια το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πελέ δεν έμεινε ικανοποιημένος με την αποστολή της Βραζιλίας, για το παγκόσμιο κύπελλο που διοργανώνει η ίδια το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο κατά πολλούς μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο επέκρινε τις επιλογές του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει καλέσει έναν από τους Κακά ή Ρομπίνιο στην αποστολή. Επίσης, υπογράμμισε πως η «σελεσάο» δε διαθέτει κάποιον ηγέτη στο ρόστερ της.

Αρχικά, ο Πελέ τόνισε στην προσπάθειά του να σχολιάσει την αποστολή της εθνικής: «Ο Σκολάρι τα πήγε καλά. Επέλεξε μια ομάδα χωρίς εκπλήξεις, όμως πιστεύω ότι περισσότεροι ποδοσφαιριστές με εμπειρία, όπως οι Κακά και Ρομπίνιο θα μπορούσαν να έχουν πάρει μια θέση στην ομάδα του Μουντιάλ».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος υπογράμμισε: «Μπορούμε να σκεφτούμε ότι ο ηγέτης της ομάδας αυτής είναι ο Νεϊμάρ. Δεν είναι τέτοιος όμως. Πραγματικά πρέπει να εκλαμβάνουμε έτσι τους Τιάγκο Σίλβα και Φρεντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.