Ανατροπή για τους «σομπρέρος»

Πρώτη νίκη για το Μεξικό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, 2-1 επί της Νέας Ζηλανδίας.

Πρώτη νίκη για το Μεξικό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, 2-1 επί της Νέας Ζηλανδίας. Οι Λατινοαμερικάνοι βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Γουντ στο 42′, αλλά κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Χιμένες ισοφάρισε στο 54′ με ωραίο σουτ από την περιοχή και ο Περάλτα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Μεξικάνους στο 72′. Οι Νεοζηλανδοί είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, με σημαντικότερη το σουτ του Πάτερσον εκτός περιοχής που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το Μεξικό «έπιασε» στην πρώτη θέση του ομίλου την Πορτογαλία με 4 βαθμούς, ενώ 3 έχει η Ρωσία με την οποία θα «μονομαχήσει» ουσιαστικά την τελευταία  αγωνιστική για μια από τις δύο πρώτες θέσεις και την πρόκριση. Η Νέα Ζηλανδία από την άλλη, έμεινε χωρίς βαθμό και αποχαιρέτισε τις όποιες ελπίδες είχε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Μεξικό (Οσόριο): Ταλαβέρα, Αλανίς (46′ Ερέρα), Ρέγες, Αραούχο, Σαλσέδο (33′ Μορένο (68′ Μάρκες), Φαμπιάν, Ακίνο, Περάλτα, Ντος Σάντος, Χιμένες, Νταμ

Νέα Ζηλανδία (Χάντσον): Μαρίνοβιτς, Ντουράντ, Μπόξαλ, Σμιθ, Γουάιν, ΜακΓκλίντσεϊ, Λιούις (58′ Τουιλόμα), Ρόχας (73′ Μπαρμπαρούσης), Γουντ, Τόμας, Ίνγκαμ (82′ Πάτερσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.