Match Center
Από την… κουζίνα στη σέντρα!
Ολοένα και περισσότερες γυναίκες παιρνούν το κατώφλι του "σκληροτράχηλου" χώρου της διαιτησίας σε μια ιστορία με πολλά... εμπόδια ! Πρόσφατα πάντως η Τουρκία απέκτησε γυναίκα Αρχιδιαιτητή!!
Κανείς ντοπέ στο Συνομοσπονδιών
Η FIFA πήρε τις απαντήσεις από τα εργαστήρια ντόπινγκ που ήταν διαπιστευμένα να προβούν σε ελέγχους ντόπινγκ και ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξε κάποιο θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.
Το πήρε κι αυτό η Γερμανία!
Με γκολ του Λαρς Στιντλ στο 20ό λεπτό, η νεανική Γερμανία που «κατέβασε» ο Γιόακιμ Λεβ στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, νίκησε 1-0 τη Χιλή και κατάκτησε το τρόπαιο, πρώτο της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Λεβ: «Λαμπρό το μέλλον του Κίμιχ»
Το «αληθινό πάθος» που χαρακτηρίζει τον Γιόσουα Κίμιχ θα είναι η κινητήρια δύναμη για μία σπουδαία καριέρα με την εθνική Γερμανίας, όπως υποστήριξε ο προπονητής της «νατσιονάλμανσαφτ» Γιόακιμ Λεβ.
Πίτσι: «Ο θρίαμβος οφείλεται στον Μπράβο»
Στην εντατική προετοιμασία του Κλάουντιο Μπράβο σε ό,τι αφορά στις αποκρούσεις των πέναλτι οφείλει η Χιλή τη νίκη της επί της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών την Τετάρτη, όπως υποστήριξε ο τεχνικός της Χουάν Αντόνιο Πίτσι.
Μπράβο, όπως Τζοφ και Ντουκαντάμ!
Ο Κλαούντιο Μπράβο κράτησε ανέπαφη την εστία του στην διαδικασία των πέναλτι του ημιτελικού Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Χιλή και Πορτογαλία, αλλά δεν είναι ο μόνος που το έχει καταφέρει.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.