Ζλάταν: Το αξίζω!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας ξεκαθαρίζοντας πως έχει ξεπεράσει τις διαφορές που είχε με τον oμοσπονδιακό προπονητή, Γιαν Όλοφ Άντερσον.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας ξεκαθαρίζοντας πως έχει ξεπεράσει τις διαφορές που είχε με τον oμοσπονδιακό προπονητή, Γιαν Όλοφ Άντερσον. Ο 39χρονος παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

“Επέστρεψα διότι το αξίζω, χάρη σε όσα έχω κάνει τους τελευταίους μήνες, όχι επειδή με λένε Ζλάταν και είμαι ο Ιμπραχίμοβιτς, αλλά λόγω αυτού που κάνω στο γήπεδο. Γι’ αυτό σε επιλέγουν. Μιλάμε για όλα. Βάλαμε μία γραμμή σε όσα συνέβησαν και προχωρήσαμε. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Ο Άντερσον είναι άμεσος και με νοοτροπία νικητή.

‘Είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους. Βέβαια, η πρόσκληση στην εθνική σε τέτοια ηλικία είναι λίγο εξωπραγματική. Η νοοτροπία μου είναι η ίδια, θέλω να νικάω με οποιοδήποτε κόστος. Έχω μεγαλύτερη εμπειρία σήμερα, είμαι πιο έξυπνος, κινούμαι με περισσότερο μυαλό και κάνω ό,τι πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο”

Η Σουηδία βρίσκεται στον 2ο προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ του 2022 μαζί με την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γεωργία και το Κόσοβο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.