Mπόρνμουθ: Ειδοποίησε την Μπέρνλι για χρησιμοποίηση τιμωρημένου παίκτη!

Fair - play της Μπόρνμουθ πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με την Μπέρνλι, καθώς ειδοποίησε την αντίπαλο ότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη!

Fair – play της Μπόρνμουθ πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με την Μπέρνλι, καθώς ειδοποίησε την αντίπαλο ότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη!

Οι «κλάρετς» είχαν ανακοινώσει την ενδεκάδα τους για το παιχνίδι του 5ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τον Έρικ Πίτερς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μπόρνμουθ όμως Άντονι Μάρσαλ, παρατήρησε ότι ο Ολλανδός μπακ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς είχε δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες σε προηγούμενους γύρους του θεσμού.

Ακολούθως τα «κεράσια» ειδοποίησαν τους αντιπάλους για την αβλεψία τους και η Μπέρνλι απέσυρε τον παίκτη γλιτώνοντας τον μηδενισμό και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με ήττα 2-0 στον αγωνιστικό χώρο.

«Οι κανονισμοί έχουν αλλάξει φέτος με τις κίτρινες και λόγω των πολλών αγώνων υπήρξε μία αβλεψία. Για να είμαστε δίκαιοι, στην Μπόρνμουθ το παρατήρησαν και μας ειδοποίησαν, οπότε μπράβο τους που φέρθηκαν ως κύριοι», είπε ο τεχνικός της Μπέρνλι Σον Ντάις (φωτό), ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπόρνμουθ Τζόναθαν Γούντγκεϊτ πρόσθεσε:

«Μπράβο στον Άντονι και τους συνεργάτες μου που το είδαν και ειδοποίησαν την Μπέρνλι. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε δίκαιους αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.