Λίβερπουλ: Με Κλοπ στον πάγκο για το κύπελλο

Στον πάγκο της Λίβερπουλ για το ματς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την Σρούσμπερι (16:00) στο «Άνφιλντ» επιστρέφει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο βοηθός του Γερμανού τεχνικού είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στους πάγκους καθώς ένιωθε από χθες ήδη αρκετά καλύτερα. Ο Γερμανός τεχνικός ξεπέρασε γρήγορα τον κορωνοϊό και βγήκε από την καραντίνα, η οποία του είχε στερήσει την παρουσία του στον πάγκο στο ντέρμπι με την Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα (2-2). H Λίβερπουλ ταλαιπωρήθηκε πολύ από κρούσματα τις τελευταίες μέρες και αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για την περασμένη Πέμπτη ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ (Novasports).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 54χρονος προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό αλλά και στο πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός, μιας και όπως τόνισε τον βοήθησε να περάσει ήπια τον ιό.

«Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό, γιατί ευτυχώς ένιωσα μόνο μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια αυτής της μόνο ήπιας ασθένειας, και είμαι βέβαιος ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχα το προνόμιο να κάνω τα εμβόλια μου, συμπεριλαμβανομένου του αναμνηστικού. Τα πάω καλά και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά. Η αποσύνδεση από την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο ήταν μια περίεργη εμπειρία. Δεν έχει συμβεί συχνά στην καριέρα μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως μια ολόκληρη εβδομάδα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.