Λίβερπουλ: Παραμένουν τα προβλήματα, ίσως επιστρέψει ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αισθάνεται καλά αφού προσβλήθηκε πρόσφατα από κορωνοϊό και θα μπορούσε να επιστρέψει στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ εναντίον της Σριούσμπερι Τάουν την Κυριακή (9/1).

Το αφεντικό των ‘κόκκινων’ απουσίασε από την ισοπαλία 2-2 στην Premier League με την Τσέλσι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Ο βοηθός του, Πεπ Λίντερς, βρέθηκε επίσης θετικός την Τετάρτη εν μέσω ενός «κλιμακούμενου αριθμού» ύποπτων κρουσμάτων COVID-19 που ανάγκασαν τον σύλλογο να κλείσει το προπονητικό του κέντρο. Ο ημιτελικός του EFL Cup με την Άρσεναλ την Πέμπτη (6/1) αναβλήθηκε, αλλά το παιχνίδι με την ομάδα τρίτης κατηγορίας θα διεξαχθεί κανονικά.

«Ελπίζουμε ότι θα βρίσκεται μαζί μας», είπε ο βοηθός του Γερμανού Πέτερ Κράβιετς. “Είναι καλά. Πρέπει να κάνει εξετάσεις, αλλά ελπίζουμε να είναι καλά για αύριο”. Οι Άλισον, Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο και Ζοέλ Ματίπ έλειψαν κόντρα στην Τσέλσι αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ο Κράβιετς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα τον αριθμό τον απουσιών.

«Δεν μπορώ να σας πω ακριβή νούμερα, αλλά προφανώς η κατάσταση είναι έτσι για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη κατάσταση εκεί έξω. Είχαμε μερικούς τραυματισμούς, ασθένειες, κρούσματα COVID. Αυτή είναι η κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ακόμα περιμένουμε μερικά αποτελέσματα με παίκτες που δεν είναι εδώ σήμερα. Πρέπει να κάνουν το τεστ τους πριν μπορέσουν να μπουν στο κτίριο. Γι’ αυτό δεν μπορώ να δώσω ακριβείς αριθμούς. Το κλειστό του προπονητικού χώρου σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορούσε να έρθει εδώ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε σε επαφή με τους παίκτες μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως κάναμε στο lockdown. Ο καθένας είναι μόνος του και, χάρη στο εξαιρετικό τμήμα εργασίας μας, μπορέσαμε να βρούμε λύσεις για τους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.