«Ματς της δεκαετίας για τη Μπρόντμπι»

Ως τα κρισιμότερα ματς της τελευταίας δεκαετίας για τη Μπρόντμπι χαρακτηρίζει η Ekstra Bladet αυτά με τον ΠΑΟΚ για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ως τα κρισιμότερα ματς της τελευταίας δεκαετίας για τη Μπρόντμπι χαρακτηρίζει η Ekstra Bladet αυτά με τον ΠΑΟΚ για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εφημερίδα της Δανίας, βασίζει στην εκτίμησή της στις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή Τρόελς Μπεχ, που υπολογίζει σε 30 εκατ. κορόνες (4 εκατ. ευρώ) τα πιθανά οφέλη από είσοδο της ομάδας στους ομίλους.

«Στην καλύτερη περίπτωση θα βάλουμε στα ταμεία μας 30 εκατ. κορόνες. Τέτοια έσοδα μπορούμε να έχουμε κανονικά μόνο με πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Οπότε η πρόκριση θα σημαίνει πολλά για το προφίλ του συλλόγου και τους παίκτες. Σίγουρα τα παιχνίδια των ομίλων θα προσελκύσουν περισσότερο ενδιαφέρον για τους παίκτες μας», είπε ο Μπεχ, ο οποίος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα δεν μπορεί να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι και τη δροσιά της πισίνας στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή στη Θεσσαλονίκη:

«Είπαμε στους παίκτες ότι δεν μπορούν να μπουν στην πισίνα, οπότε δεν μπαίνω ούτε κι εγώ. Δεν είμαστε εδώ για διακοπές, αν και σίγουρα το μέρος είναι ελκυστικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.