Το ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι με αριθμούς

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αναλυτικά:

– 2 Νοεμβρίου 1977 ήταν η μοναδική φορά που υποδέχθηκε ομάδα από την Δανία ο ΠΑΟΚ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η νίκη με 2-1 δεν είχε αντίκρισμα (22’ Ορφανοs, 79’ Κερμανιδηs – 74’ Τζακετ) αφού ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 3-0 στην Δανία.

– 32 αγώνες έχει δώσει συνολικά ο ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης του καλοκαιρινούς μήνες, με τους 7 να είναι μέσα στον Ιούλιο και τους 25 τον Αύγουστο. Μέχρι αυτή τη σεζόν οι αναμετρήσεις του Ιουλίου για τον ΠΑΟΚ ήταν 4 και πρόσθεσε ακόμη τρεις για να φτάσει στο σύνολο των 7 με απολογισμό 4 νίκες – 1 ισοπαλία – 2 ήττες με γκολ 13-6.

– 13 νίκες έχει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στους καλοκαιρινούς του αγώνες, ενώ 10 αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες. Μετρά ακόμη 9 ήττες και τα γκολ είναι 48-31 για τον Δικέφαλο.

– Το 6-0 κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ είναι η ευρύτερη νίκη που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις του για τις καλοκαιρινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ακολουθεί η νίκη με την Ζιμπρού στην Τούμπα με 4-0, ενώ τα περισσότερο γκολ μέχρι αυτή τη σεζόν είχαν σημειωθεί κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα στις 12 Αυγούστου 1997, όταν επικράτησε με 5-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.