Μπέντο: «Κανένα πρόβλημα με Ρονάλντο»

O προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας Πάουλο Μπέντο έχει να αντιμετωπίσει τις φήμες περί κρίσης στις σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δε φτάνει που δύο πρώην συμπαίκτες του, ο Λουίς Φίγκο και ο Ρούι Κόστα αμφισβητούν τις επιλογές του, ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας Πάουλο Μπέντο έχει να αντιμετωπίσει και τις φήμες περί κρίσης στις σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δε θα πω τίποτα για τον Λουίς και τον Ρούι, γιατί είναι συνάδελφοί μου. Ξέρουν όμως ότι είναι πιο εύκολο να πεις κάτι, από το να κάνεις κάτι. Ολοι σχολιάζουν τη στρατηγική που ακολουθεί η εθνική ομάδα», απάντησε ο Μπέντο.

Οσο για τον Ρονάλντο καθυστέρησε αρκετά να βγει από τον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς με τους Γερμανούς, με τις φήμες να αναφέρουν ότι οι οπαδοί της ομάδας και ο  Πορτογάλος τεχνικός είναι δυσαρεστημένοι μαζί του.

«Δε διάβασα τι συνέβη στο τέλος του ματς με τον Ρονάλντο. Αν όμως όντως δυσαρέστησε με τη συμπεριφορά του ακόμα και έναν Πορτογάλο οπαδό, οφείλω να απολογηθώ εγώ, ως επικεφαλής του γκρουπ. Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο στις καταστάσεις», σχολίασε ο Μπέντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.