Δοκιμών συνέχεια για την εθνική με Ουγγαρία

Την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (20/11, 21:15) σε φιλικό αγώνα στη Βουδαπέστη και το γήπεδο «Φέρεντς Πούσκας» η εθνική Ανδρών, στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Euro 2024.

Τόσο το παιχνίδι στο «νησί των Ιπποτών» με αντίπαλο τη Μάλτα όσο και αυτό με τους Ούγγρους αποτελεί ευκαιρία για τον Γκουστάβο Πογέτ να κάνει δοκιμές ποδοσφαιριστών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα ή δεν έχουν παίξει καθόλου, προκειμένου ο Ουρουγουανός προπονητής να αυξήσει τις διαθέσιμες επιλογές στην απαιτητική διαδικασία των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.’

«Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές ώστε να έχω καλύτερη πληροφόρηση για το ποιους μπορώ να χρειαστώ και να χρησιμοποιήσω στα παιχνίδια του Μαρτίου και του Ιουνίου στα προκριματικά του Euro», σχολίασε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας της ελληνικής ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες βασίζεται στην επιθυμία τους να παίζουν για το εθνόσημο και την Εθνική ομάδα. Είναι μία υπέροχη ευκαιρία να έχουμε καλό παιχνίδι: ωραίο γήπεδο και καλός αντίπαλος, είναι το τελευταίο ματς μέσα στη χρονιά και θέλουμε όλα αυτά να τα αξιοποιήσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό».

Την αποστολή της ελληνικής ομάδας συγκροτούν οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.