Γρήγορη απάντηση της Σουηδίας

Αυστρία και Σουηδία ξεκίνησαν με ισοπαλία την προσπάθεια τους για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και έβαλαν στο... σακούλι τους και από ένα βαθμό.

Αυστρία και Σουηδία ξεκίνησαν με ισοπαλία την προσπάθεια τους για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και έβαλαν στο… σακούλι τους και από ένα βαθμό. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ωστόσο δεν μπόρεσαν ούτε να διατηρήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν από νωρίς, ούτε στο τέλος να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε άλλο τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη. 

Μόλις στο έβδομο λεπτό η Αυστρία πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αλαμπα. Ο τελευταίος νίκησε από την άσπρη βούλα τον Ισακσον, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ήταν ο παίκτης που έβγαλε τη σέντρα και… έστειλε την μπάλα στο χέρι του Λάρσον. “αναγκάζοντας τον ρέφερι να δείξει την άσπρη βούλα.

Η χαρά των Αυστριακών δεν κράτησε για αρκετή ώρα. Στο 12′ από στημένη φάση η Σουηδία έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ιμπραϊμοβιτς πήρε την κεφαλιά και ο Ερκάν Ζενγκίν αφού στόπαρε με το στήθος με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Αλμπερ. Η παρέα του Ντουρμάζ του Ολυμπιακού -αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό- άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και έφυγε από την Αυστρία με το βαθμό της ισοπαλίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.