«Μονομαχία» στην Πόλη

Η Τουρκία υποδέχεται την Κροατία την Παρασκευή (11/11) στην Κωνσταντινούπολη στο πρώτο από τα μεταξύ τους παιχνίδια, με φόντο μια θέση στην τελική φάση του Euro 2012.

Η Τουρκία υποδέχεται την Κροατία την Παρασκευή (11/11) στην Κωνσταντινούπολη στο πρώτο από τα μεταξύ τους παιχνίδια, με φόντο μια θέση στην τελική φάση του Euro 2012. Οι Τούρκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, ενώ οι «καρό» καλούνται να μείνουν ζωντανοί στο «καμίνι» του «Τουρκ Τελεκόμ».
 
Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή 11άδα. Οι απουσίες για τους Τούρκους είναι αυτή του Σαχίν, που προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό και του Γκοκχάν Ζαν.
 
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην προημιτελική φάση του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την Τουρκία να παίρνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι μετά την ισοπαλία με 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση. Η Κροατία, πάντως, έχει μια μίνι-παράδοση, καθώς έχει προκριθεί και τις δύο προηγούμενες φορές που συμμετείχε σε μπαράζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.