Χαριστέας: «Τα πάντα για την Εθνική»

Πιστός στρατιώτης της Εθνικής δήλωσε στην κάμερα της NOBA ο Άγγελος Χαριστέας λίγη ώρα μετά το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Πιστός στρατιώτης της Εθνικής δήλωσε στην κάμερα της NOBA ο Άγγελος Χαριστέας λίγη ώρα μετά το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο χρυσός σκόρερ του 2004, ευελπιστεί να κληθεί και πάλι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τον Φερνάντο Σάντος καθώς θεωρεί πως η καριέρα του στην ομάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας για την Εθνική ομάδα στην NOBA:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάντα φιλοδοξίες και γι’ αυτό ήρθα στον Παναιτωλικό να συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν ήρθα εδώ για να τα παρατήσω. Όπως βλέπετε ήρθα να τα δώσω όλα, να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να φτάσω στο επίπεδο που θέλω εγώ.

Από εκεί και πέρα έχω ξανατονίσει ότι είμαι πάντα πιστός στην Εθνική ομάδα. Ωστόσο εξαρτάται από τον προπονητή και τις επιλογές που κάνει. Αλλά είμαι ποδοσφαιριστής που έχω πάντα φιλοδοξίες. Δε μπορώ να πω ότι έχω τελειώσει την καριέρα μου στην Εθνική ομάδα.

Από την άλλη όμως, δε μπορώ να κληθώ και μόνος μου στην Εθνική ομάδα, αυτό πρέπει να το επιλέξει ο προπονητής. Αλλά σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα κάνω τα πάντα για να ξαναβρεθώ σε αυτή την ομάδα και να συνεχίσει η καριέρα μου την πορεία που έχω αφήσει.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.