Διέλυσαν τη Σουηδία οι Ελπίδες

Η εθνική Ελπίδων συνέτριψε με 5-1 τη Σουηδία και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε τέσσερα ματς για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2015.

Η εθνική Ελπίδων συνέτριψε με 5-1 τη Σουηδία και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε τέσσερα ματς για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2015. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα πήρε προβάδισμα δύο γκολ από νωρίς, εώ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή του Κάρλγκρεν στο 41′, προσφέροντας θέαμα στους περίπου 3.500 φίλαθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Κατερίνης.

Πέντε διαφορετικοί παίκτες χρίστηκαν σκόρερ για την Ελλάδα, ενώ ένας εκτός, ο Γιαννιώτας, είδε το σουτ του στο 52′ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Γιαννιώτας άνοιξε το σκορ στο 4′ και ο Μαυρίας στο 19′ διπλασίασε τα τέρματα της εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Χργκότα στο 38′.

Η αποβολή του τερματοφύλακα Κάρλγκρεν, ωστόσο, στο 41′ αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Ποτουρίδης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που παραχώρησε ο Σουηδός και οι παίκτες του Έρικσον έχασαν ουσιαστικά κάθε ελπίδα να διεκδικήσουν κάτι καλό. Ο Κολοβός στο 47′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και ο Καρέλης στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ελλάδα: Διούδης, Μπουχαλάκης (77′ Σιώπης), Τριανταφυλλόπουλος, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Κίτσιου, Κολοβός, Λαγός, Μαυρίας, Διαμαντάκος (69′ Βέλλιος), Γιαννιώτας (61′ Καρέλης)

Σουηδία: Κάλγκρεν, Γιόχανσον, Χόλμεν, Μιλόσεβιτς, Σίλβερχοτ (77′ Κονάτε), Χάλμπεργκ (46′ Κουάισον), Κλάεσον, Λεβίκι, Τερν (43′ Στρόμπεργκ), Ισάκ, Χργκότα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.