Κανονικά στην εθνική ο Μπαλοτέλι

Ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε ότι θα συμπεριλάβει κανονικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην αποστολή για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Ιταλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε ότι θα συμπεριλάβει κανονικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην αποστολή για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Ιταλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “ατζούρι” συνηθίζει να αποκλείει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσους παίκτες σπάνε τους κώδικες της ηθικής, αλλά όπως υποστήριξε ο Μπαλοτέλι έχει πληρώσει ήδη το λάθος του.

“Ο Μπαλοτέλι δέχθηκε την τιμωρία του και πλήρωσε για τις πράξεις του, έτσι να μην τον καλέσω στην Ιταλία θα προσθέσει περαιτέρω ποινή σε αυτή που ήδη έχει. Η Μίλαν ήταν υποδειγματική που δεν άσκησε έφεση κατά της τιμωρίας. Αν είμαι θυμωμένος με τον Μάριο; Ναι, όπως είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν”, είπε χαρακτηριστικά ο Πραντέλι.

Ο Μπαλοτέλι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του μετά το τέλος του ντέρμπι της Μίλαν με τη Νάπολι και τη λεκτική επίθεσή του στον διαιτητή. Οι “ατζούρι” που έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντιμετωπίζουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές τη Δανία και την Αρμενία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.