Αϊντχόφεν – Φέγενορντ 1-1: Το μόνο που δεν ήθελαν (hls)

Αϊντχόφεν και Φέγενορντ έμειναν ισόπαλες στο 1-1 με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο.

Αϊντχόφεν και Φέγενορντ έμειναν ισόπαλες στο 1-1 με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο.
Η PSV παρά το γεγονός ότι έμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική, η αδυναμία της να κερδίσει σε ντέρμπι για 13ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μπορεί να την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.
Η Φέγενορντ έμεινε αήττητη για έκτο σερί ντέρμπι με την PSV, όμως παρέμεινε οκτώ πόντους πίσω της στη μάχη για την δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος της Eredivisie.
Το ματς είχε φρενήρη ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη ευκαιρία στο 2′ με άστοχο σουτ του Μαξ, τον Μπέρχαους να απαντά με δική του στο 8′ και τον Μάλεν να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο 11′.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν προβλήματα προσαρμογής στα πρώτα λεπτά με το ασυνήθιστο σύστημα των τριών κεντρικών αμυντικών που προτίμησε ο Ντικ Αντφοκάατ. Βρήκαν όμως χώρους στην κόντρα και κάπως έτσι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με ωραίο φαλτσαριστό αριστερό του Μπέρχαους. Μάλιστα, θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά σε ευκαιρίες των Λίνσεν (18′), Σινιστέρα (22′) και Χιρτράουντα (31΄). Η PSV αφού συνήλθε από το σοκ απείλησε με φάουλ του Μαξ στο 34′ και ισοφάρισε στο 38′ με ασίστ του κορυφαίου της Γκέτσε και ωραίο πλασέ του αρχισκόρερ της Μάλεν.
Ο τελευταίος είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 47′ όμως ο – καλύτερος των φιλοξενούμενων – Μάρσμαν τον νίκησε σε τετ-α-τετ, ενώ ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ αντέδρασε σωστά και στις ευκαιρίες των Μαντουέκε (53′, απόκρουση και στη συνέχεια δοκάρι) και Ζαχάβι. Η Φέγενορντ είχε κάποιες φάσεις με Κοκτσού και Μπέρχαους, όταν όμως κουράστηκαν οι επιθετικοί της δεν είχε αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο.
Η Αϊντχόφεν πίεσε για το δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφερε να το βρει παρά τις φάσεις των Ντάμφρις (76′) και Ροσάριο (90+2′).
AΪΝΤΧΟΦΕΝ (Σμιντ): Εμβογκό – Ντάμφρις, Μποσκαλί, Φιερχέιφερ (46′ Τέζε), Μαξ – Ροσάριο, Σανγκαρέ – Γκέτσε, Χάκπο (46′ Xάκπο) – Μάλεν, Ζαχάβι (87′ Φερτέσεν).
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Αντφοκάατ): Μάρσμαν – Χιρτράουντα, Σένεσι, Μποτεγκίν, Σπάγιτς, Μαλάσια – Κοκτσού, Μπέρχαους, Τόορνστρα – Λίνσεν, Σινιστέρα (72′ Χαπς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.