Φένλο: Καμία πρόταση για τον Γιακουμάκη

Η διοίκηση της Φένλο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει πρόταση για την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Φένλο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει πρόταση για την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας, Σταν Φαλκς, παρά τα δημοσιεύματα, μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση για τον Έλληνα επιθετικό.

Χαρακτηριστικά, ο Φαλκς δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο: “Υπάρχουν αυξανόμενες πιθανότητες ο  Γιακκουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω επίσης ότι θα παραμείνει. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον γι αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι ε μια πρόταση που να ενδιαφέρει και τον παίκτη και εμάς. Μέχρι τώρα, τίποτα δεν υπάρχει που να μας ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι’ αυτόν το καλοκαίρι”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις καθαρά στα στατιστικά του, δεν θα καταφέρναμε να το μαντέψουμε. Αλλά κοιτάμε και άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα. Είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον Γιακουμάκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.