Φέγενορντ – Χεράκλες 0-0: Νέα γκέλα στο «Ντε Κάουπ» (hls)

Η Φέγενορντ έμεινε ισόπαλη για δεύτερο σερί ματς εντός έδρας (0-0 με Χεράκλες Άλμελο) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον πρωτοπόρο της Eredivisie Άγιαξ στους δύο πόντους.

Η Φέγενορντ έμεινε ισόπαλη για δεύτερο σερί ματς εντός έδρας (0-0 με Χεράκλες Άλμελο) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον πρωτοπόρο της Eredivisie Άγιαξ στους δύο πόντους.
Η ομάδα του Ντικ Αντφοκάατ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα σε 24 σερί αγωνιστικές, όμως οι διαδοχικοί αγώνες σε Ολλανδία και Ευρώπη μαζί με τους τραυματισμούς την έχουν εξαντλήσει, με αποτέλεσμα άλλη μία αναιμικήεμφάνιση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον καλύτερο επιθετικό τους Μπέρχαους, με αποτέλεσμα να απειλήσουν ελάχιστα.
Αντίθετα η Χεράκλες που προερχόταν από τρεις σερί ήττες, κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της εκτός έδρας και πήρε πολύτιμο πόντο στη μάχη παραμονής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς με σουτ του Σχόοφς στο 11′, ενώ στο 17′ είχαν τετ – α – τετ με τον Φλουτ, τον οποίον όμως σταμάτησε ο Μάρσμαν.
Η Φέγενορντ ανέβασε απόδοση και είχε την πρώτη ευκαιρία στο 19′ με τον Νάρσινγκ, αλλά και δοκάρι στο 21′ με σουτ του Μαλάσια από κοντά. Οι Γιόργκενσεν (24′), Τόορνστρα (30′) και Ντίμερς (43′) απείλησαν επίσης στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Ρότερνταμ.
Το β’ ξεκίνησε με σουτ του Σχόοφς που απόκρουσε ο Μάρσμαν στο 56′, ενώ στο 66′ η Χεράκλες έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης στον επιθετικό Μπανίς. Παρά την πίεση όμως που άσκησαν οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω, γκολ δεν κατάφεραν να πετύχουν, με κορυφαίες τις ευκαιρίες των Αζαρκάν (85′) και Γιόργκενσεν (90+3′).
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Αντφοκάατ): Mάρσμαν – Νιούκοοπ (62′ Μποτεγκίν), Σπάγιτς (81′ Αζαρκάν), Σένεσι, Μαλάσια (88′ Μπανίς) – Ντίμερς, Τόορνστρα, Κοκτσού – Νάρσινγκ (62′ Μπέρχαους), Γιόργκενσεν, Τεϊσέιρα.
ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ (Βόρμουτ): Μπλάσβιτς – Μπρόουκερς, Ρέντε, Πρέπερ, Κνούστερ, Κουαλιάτα – Σχόοφς, Φλουτ (84′ Ζόκε), Κιομουρτζόγλου – Μπάκις, Ντε Λα Τόρε (81′ Μπέιλεφελτ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.