Ανακοίνωσε Γιακουμάκη με επικό video η Φένλο!

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τη Φένλο να ανακοινώνει την απόκτηση του με ένα φοβερό video.

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τη Φένλο να ανακοινώνει την απόκτηση του με ένα φοβερό video. Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Φένλο, ο Γιακουμάκης, ανέφερε: “Παρακολουθώ το ολλανδικό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στην Eredivisie. Θα ήθελα να αποδείξω πράγματα στον εαυτό μου στις Κάτω Χώρες. Όχι μόνο με το σκοράρισμα, αλλά με το να είμαι σημαντικός για την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Φένλο μου δίνει αυτή την ευκαιρία”.

Με τη σειρά του, ο τεχνικός Διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Stan Valckx, σχολίασε: “Ο Γεώργιος είναι κεντρικός επιθετικός με μήκος και ταχύτητα. Ο τύπος επιθετικού που ψάχναμε. Κάποιος που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.