Κέρδισε το κλασικό, έχασε το… τοπικό! (video)

Η Φέγενορντ μετά τον θρίαμβο στο κλασικό ντέρμπι με τον Άγιαξ, ηττήθηκε 2-1 από τη συντοπίτισσα Εξέλσιορ!

Η Φέγενορντ γνώρισε ήττα 2-1 από τη συντοπίτισσα Εξέλσιορ στο Ρότερνταμ, για την 20η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, δεχόμενη ισχυρή σφαλιάρα, καθώς ερχόταν από τη συντριβή του Άγιαξ την προηγούμενη εβδομάδα! 

Η Εξέλσιορ μπήκε με αυτοπεποίθηση στο ματς και είχε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως με τον δαιμόνιο νεαρό Άγγλο Έντουαρντς, ενώ η Φέγενορντ έφτασε κοντά στο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου με Λάρσον και Φαν Πέρσι. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και είχαν δοκάρι με τον Μπεργκχάους στο 47′. Στο 55ο λεπτό ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε το 11ο φετινό του γκολ με τη Φέγενορντ και την έβαλε μπροστά στο σκορ, ωστόσο η Εξέλσιορ που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, αντέδρασε!

Στο 63′ ο Μεσαούντ με το έκτο φετινό του γκολ έφερε το ματς σε ισορροπία, δίνοντας φτερά στους παίκτες της Εξέλσιορ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν διαδοχικές ευκαιρίες με τους Άντερσον, Σάτεν και Έκερτ, όμως την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Φαν Ντερ Μίρ στο 90ο λεπτό! Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε μόλις μπει στο ματς και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε για το τελικό 2-1. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με την Εξέλσιορ. 

Η Φέγενορντ έμεινε στους 39 βαθμούς και τη τρίτη θέση με την Άλκμααρ να έχει την ευκαιρία να την προσεγγίσει στον έναν πόντο πλέον. Η Εξέλσιορ πήρε βαθιά ανάσα, καθώς έφτασε τους 22 βαθμούς, με μία πολύτιμη νίκη στη μάχη για την αποφυγή τπυ υποβιβασμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.