O Φαν Πέρσι διέλυσε την Έμεν (video)

Η Φέγενορντ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στην Εredivisie, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 4-0 επί της Έμεν εντός έδρας.

Η Φέγενορντ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στην Εredivisie, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 4-0 επί της Έμεν εντός έδρας.

Η ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, προερχόταν από δύο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Άγιαξ, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο στους νεοφώτιστους, που υπέστησαν τρίτη σερί ήττα και παραμένουν σε θέσεις πλέι – άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνάντησαν κάποιες δυσκολίες στην αρχή, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στις αντεπιθέσεις με τον Μπράκεν, όμως στο 39′ ο Λάρσον με ωραία προσπάθεια από αριστερά έβγαλε στον Φαν Πέρσι, ο οποίος έκανε το 1-0 από τη μικρή περιοχή με προβολή. Η Φέγενορντ έχασε στο πρώτο μέρος τον βασικό της τερματοφύλακα Φερμίρ με τραυματισμό, όμως στο β’ καθάρισε το ματς, με τον Φαν Πέρσι στο 52′ να κάνει το 2-0 με πλασέ από μπαλιά του Μπερχάους και στο 63′ να πετυχαίνει το 3-0 μετά από κεφαλιά – πάσα του Σεντ Τζούστε, για το το πρώτο χατ – τρικ της καριέρας του στην Eredivisie!

Το «κερασάκι» στην τούρτα, μπήκε όμως στο 76′ με τον Μπερχάους να διαμορφώνει το τελικό 4-0 χάρη σε εκπληκτική απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Φέγενορντ έμεινε στη  μάχη της τρίτης θέσης τρεις πόντους μπροστά από την Άλκμααρ, που επικράτησε με 4-2 εντός έδρας της Φορτούνα Σίταρντ (26′ πεν., 75′ Κοοπμέινερς, 54′ Τιλ, 61′ Ιντρίσι – 37′ Λάμπρου, 45′ Νοβάκοβιτς).

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Φαν Μπρόνκχορστ):
Φερμίρ (42′ Ντέλε), Σεντ Τζούστε, Φαν Ντερ Χέιντεν, Μαρτίνα, Χαπς, Κλάσι, Φαν Πέρσι (87′ Σινιστέρα), Φιλένα, Μπερχάους, Γιόργκενσεν, Λάρσον (69′ Κοκτσού).
ΕΜΕΝ (Λούκιν): Σχέρπεν, Χρόνσφελντ, Λούκιτς, Μπάκερ, Νάιντχαρτ (68′ Κάουπερς), Μπάνινκ (46′ Σλάχφιρ), Φέιντορπ, Τσακόν, Τζάβλαν, Μπράκεν, Γιάνσεν (77′ Αρίας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.