Φορτούνα Σιτάρντ – Φέγενορντ 0-1 : Κράτησε το πρεστίζ και την αίγλη των “αστεριών” (highlights)

Με γκολ του Σλοβάκου Χάντσκο από το 18ο λεπτό η Φέγενορντ νίκησε στο Σιτάρντ με 1-0 διατηρώντας με ασφάλεια τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς λιγκ. Ο Σιόβας στο 60' μοιραίος παίκτης της Φορτούνα!

Η ομάδα του Ρότερνταμ πιέστηκε στα πρώτα 15 λεπτά, όμως από τη στιγμή που ισορρόπησε κι ανέλαβε τις πρωτοβουλίες για να ορίζει τον ρυθμό, έφτασε δίκαια σε μια νίκη η οποία θα μπορούσε να έχει μια πιο άνετη εικόνα, χωρίς αυτό όμως να μειώνει την αξία κόντρα σε έναν ανταγωνιστικό – σε μεγάλο βαθμό – αντίπαλο!

Στο 18ο λεπτό ο Χάντσκο έπειτα από φάση διαρκείας πέτυχε το 0-1 ενώ στη συνέχεια η ομάδα του προσπάθησε με μια ευρεία κατοχή της μπάλας να αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση όμως δεν πήρε τόσες βοήθειες από τους επιθετικούς της!

Στο 2ο ημίχρονο το ματς απέκτησε μεγαλύτερη ένταση με τον Δημήτρη Σιόβα – που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Μεξικανό φορ Χιμένες των φιλοξενούμενων – να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 60′ όταν αστόχησε σουτάροντας από εξαιρετική θέση!

Σε πιο ανοιχτούς χώρους η ομάδα του Ρότερνταμ βρήκε περισσότερους χώρους ως το φινάλε αλλά και πάλι δεν είχε ουσία με πολύ καλές φάσεις μετά το 75′ κι αποκορύφωμα το εξ επαφής και προ κενής σουτ του Ιβάνουσεκ στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Αήττητη σε 16ο συνεχόμενο ματς η Φέγενορντ παρέμεινε εννέα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν και σε απόσταση ασφαλείας μπροστά από την Τβέντε η οποία την ακολουθεί στην 3η θέση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.