Ουτρέχτη – Φέγενορντ 1-5: “Φωτιές” πετούσαν οι Πρωταθλητές (highlights)

Περίπατος για την ομάδα του Σλοτ και βαριά ήττα υπό το βλέμμα του Τάσου Δουβίκα, που τιμήθηκε από την Ουτρέχτη και γνώρισε την αποθέωση.

Χωρίς να δυσκολευτούν οι Πρωταθλητές Ολλανδίας παίκτες της Φέγενορντ επικράτησαν με 5-1 της Ουτρέχτης που κατάφερε να προβληματίσει τους φιλοξενούμενους μόλις για μισό ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για την Φέγενορντ, μόλις στο 8ο λεπτό, με τον εξαιρετικό επιθετικό Χιμένεθ. Ο 22χρονος Μεξικανός βγήκε απέναντι από τον Βασίλη Μπάρκα, του οποίου με κερφαλιά πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια ανοίγοντας το σκορ. Σπούδαια έμπνευση για τον επιθετικό της Φέγενορντ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 19ο λεπτό ύστερα από κακή αμυντική λειτουργία της άμυνας της Φέγενορντ και σκόρερ τον Φλαμίνγκο, που λίγο πριν είχε κάνει μεγάλο λάθος που έφερε διπλή τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που όμως έσωσε ο Μπάρκας.

Η Φέγενορντ όμως πήρε και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Στένγκς, ενός εκ των κορυφαίων των πρωταθλητών Ολλανδίας, ο οποίος πλάσαρε τον Μπάρκα στο 28ο λεπτό και πάλι από πάσα στην καρδιά της άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος όλα άρχισαν εντελώς λάθος για την Ουτρέχτη κι αυτό γιατί ο Χιμένεθ πήγε στο ένας εναντίον ενός με τον Φαν ντερ Χόορν, τον οποίο νίκησε κατά κράτος έκανε το διαγώνιο σουτ, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό, όμως ο Μπάρκας δεν έβαλε καλά το χέρι του, η μπάλα πέρασε από κάτω κι έγινε έτσι το 3-1. Η Ουτρέχτη “έξαφανίστηκε” από το γήπεδο και μέχρι το τέλος μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Το 4-1 για την ομάδα του Σλοτ έγινε από τον Ουέντα στο 72′ και το κερασάκι στην τούρτα του έβαλε ο Μίντε στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης. Έξι γκολ κόντρα στην Άλμερε Σίτι, πέντε κόντρα στην Ουτρέχτη η ομάδα της Φέγενορντ πετάει… φωτιές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.