Δουβίκας: Ποια πρωταθλήτρια ρώτησε για τον αρχισκόρερ της Ολλανδίας

Τι γράφει η ολλανδική εφημερίδα Algemeen Daglbad για πιθανή μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα, πρώτου σκόρερ της Eredivisie.

Ο διεθνής Έλληνας στράικερ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που τελείωσε με τη φανέλα της Ουτρέχτης, μαζί με τον Τσάβι Σίμονς της PSV, ακολουθώντας το επίτευγμα των Νίκου Μαχλά και Γιώργου Γιακουμάκη.

Έτσι είναι λογικό το όνομά του να μπαίνει στο μεταγραφικό κάδρο αρκετών ομάδων, μία από τις οποίες φέρεται να είναι και η Φέγενορντ.

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας, ψάχνει έναν επιθετικό πίσω από τον δικό της πρώτο σκόρερ Σαντιάγο Χιμένες και σύμφωνα με το δημοσίευμα της AD, ο Δουβίκας είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει, μαζί με αυτό του Ρικάρντο Πέπι, ο οποίος ανήκει στην Άουγκσμπουργκ αλλά το 2022-23 έπαιξε στην Χρόνινγκεν.

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τους Ολλανδούς, το ενδιαφέρον της Φέγενορντ δεν έχει επισημοποιηθεί μέχρι στιγμής.

«Το όνομα του Δουβίκα έχει αναφερθεί στους διαδρόμους και η Φέγενορντ έχει πάρει πληροφορίες γι’ αυτόν ανεπίσημα, ωστόσο είναι αμφίβολο αν αυτό θα οδηγήσει σε πιο σοβαρό ενδιαφέρον. Ο Έλληνας σίγουρα δεν είναι φτηνός», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

«Η καλύτερη μέρα της καριέρας μου»

Ο ίδιος ο Δουβίκας, απόλαυσε την αποθέωση από τον κόσμο της Ουτρέχτης στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Έμεν.

Όπως αναφέρει το Voetbal International, κάθε φορά που η ομάδα του ήταν στην επίθεση, οι οπαδοί φώναζαν «όλες οι μπαλιές στον Τάσο», προκειμένου να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ουτρέχτης που παίρνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Επίσης, οι φίλαθλοι είχαν αναρτήσει πανό με μήνυμα «Τάσος Δουβίκας, άνθρωπος σε αποστολή, να σκοράρει».

Τελικά κατάφερε να πετύχει γκολ φτάνοντας τα 19 και προκαλώντας «έκρηξη» στο «Χάλχενβααρντ», ενώ είχε και κεφαλιά στο δοκάρι.

Το απόγευμα τελείωσε με τον Έλληνα να παίρνει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μαζί το βραβείο για τον Man of the Match του αγώνα με την Έμεν αλλά και αυτό του Παίκτη της Χρονιάς για την Ουτρέχτη!

«Μία πολύ ωραία ημέρα. Φυσικά είμαι χαρούμενος με το γκολ και το ότι αναδείχτηκα πρώτος σκόρερ. Ήταν σημαντικό το ότι σκοράραμε και κερδίσαμε με δέκα παίκτες. Θα μπορούσα να είχα πετύχει άλλο ένα, αλλά είναι ΟΚ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βγήκα πρώτος σκόρερ μαζί με τον Τσάβι, δεν με πειράζει που σκόραρε στο τελευταίο λεπτό, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έχει βάλει μερικά φανταστικά γκολ, χαίρομαι που μοιράζομαι αυτό τον τίτλο μαζί του. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον εαυτό μου και όσα κατάφερα φέτος.

Αναδείχτηκα παίκτης της χρονιάς, αυτές είναι υπέροχες στιγμές και τις απολαμβάνεις. Φυσικά ήταν η καλύτερη μέρα της καριέρας μου. Παίρνω τόσο μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη, είναι κάτι που περιμένω από τον εαυτό μου, χαίρομαι που πήγε καλά», ο ο Δουβίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.