Φίτεσε-Αϊντχόφεν 1-1: Έπαιξε με τη φωτιά και “κάηκε” (hls)

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Σίμονς, αλλά η Φίτεσε στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη ισοφάρισε με αυτογκόλ του Σανγκαρέ και έθεσε εκτός "μάχης" τίτλου την ομάδα του Φαν Νίστελροϊ.

Το ματς άρχισε με γκολ στην πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Σίμονς έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο κάτω απο τη μεσαία γραμμή και με την άμυνα της Φίτεσε σε ανισορροπία προχώρησε ως την περιοχή πέρασε τον Μιρίν και σούταρε στη γωνιά του Σχέρπεν.

Έκτοτε ο ρυθμός έπεσε πολύ και το ματς δεν είχε άλλες φάσεις αξιόλογες στο πρώτο μέρος, πλην ενός δοκαριού του Φάμπιο Σίλβα από κεφαλιά πάσα του Λουκ Ντε Γιονγκ. Ίσως οι παίκτες της Αϊντχόφεν να ήταν και επηρεασμένοι από τη νίκη της Φέγενορντ επί του Άγιαξ. Ήθελαν ωστόσο τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση έξι βαθμών.

Στο δεύτερο μέρος όμως μπήκαν ακόμα πιο νωθρά με αποτέλεσμα στο 61΄να έρθει η ισοφάριση. Από μια στατική φάση που εκτέλεσε ο Κορνελίς, ο Φαν Χίνκελ έπιασε μια κεφαλιά που αιφνιδίασε τον Σανγκαρέ ο οποίος με το στήθος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όσο κι αν προσπάθησε στη συνέχεια δεν κατάφερε να γίνει απειλητική ενώ αντιθέτως ένιωσε απειλή μερικές φορές και ίσως η Φίτεσε να άξιζε κάτι περισσότερο από το δεύτερο ημίχρονο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.