Φέγενορντ – Φορτούνα Σ. 1-1: Πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος (hls)

Παρουσιάζοντας το χειρότερο της πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο η Φέγενορντ είδε το 9ο λεπτό την Φορτούνα να ανοίγει το σκόρ με τον Κόρντομπα.

Παρουσιάζοντας το χειρότερο της πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο η Φέγενορντ είδε το 9ο λεπτό την Φορτούνα να ανοίγει το σκόρ με τον Κόρντομπα. Χωρίς κίνηση, χωρίς ένταση και πάθος, η Φέγενορντ αδυνατούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει συνθήκες τέτοια που να την φέρουν κοντά στο 1-1. Μοναδική φάση που θα μπορούσε να σκοράρει ήταν στο 45′ ύστερα από κόρνερ ο Χάντσκο έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία άλλη ομάδα η Φέγενορντ, με απίστευτη πίεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα στα οποία σκόραρε κιόλας, αφού ο Ντιλροσάν έκανε το 1-1 μόλις στα 35 δευτερόλεπτα από τη σέντρα του δεύτερο μέρους.

Από το λεπτό αυτό και μετά υπήρξε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τους φηπεδούχους που όμως δεν κατάφεραν να δουν κάποιον παίκτη του να σκοράρει για το 2-1. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με την Φορτούνα να είναι αυτή που χαμογελά στο τέλος.

Τα καλύτερα στιγιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.