Άλκμααρ – Φέγενορντ 1-3: Δεν έφτανε η ασίστ του Χατζηδιάκου (hls)

Η Φέγενορντ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Άλκμααρ με ανατροπή και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της στην Eredivisie.

Η ομάδα του Ρότερνταμ έριξε την ΑΖ από την κορυφή, εκεί που μπορεί να περάσει ο Άγιαξ αν κερδίσει αργότερα την Εξέλσιορ, στο τέλος της 10ης Αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά με τον Σιμάνσκι να έχει δοκάρι στο 16ο λεπτό, όμως η Άλκμααρ κατάφερε να προηγηθεί στο 26′, όταν ο Χατζηδιάκος έκανε πολύ καλή σέντρα από δεξιά (4η ασίστ στο πρωτάθλημα) και ο αρχισκόρερ της ΑΖ Όντγκορ σκόραρε από κοντά με το κεφάλι.

Η Φέγενορντ όμως αντέδρασε άμεσα και ο Χιμένες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπέουκεμα, με τον Κοκτσού να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 31′.

Η Άλκμααρ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο 34′ εκ νέου, όταν ο Κλάσι τρύπωσε ανάμεσα σε Ράσμουσεν και Μπέιλοου, όμως πλάσαρε άστοχα.

Στο β’ η Φέγενορντ ήταν πιο αποφασιστική και στο 56′ πήρε προβάδισμα με μακρινό σουτ του Σιμάνσκι, στο οποίο ο τερματοφύλακας Φερχούλστ είχε λανθασμένη αντίδραση.

Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν την πρώτη τους νίκη στο Άλκμααρ από το 2017 με υπέροχο σουτ στο 82′ από τον Ντανίλο, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Άλκμααρ (Γιάνσεν): Φερχούλστ – Χατζηδιάκος, Μπέουκεμα, Ντέκερ, Κέρκεζ – Ρέιντερς, Ντε Βιτ, Κλάσι – Σουγκάουαρα (69′ Λάχντο), Όντγκορ (74′ Μπαζούρ), Κάρλσον (69′ Φαν Μπρεντερόντε).
Φέγενορντ (Σλοτ): Μπέιλοου – Πέντερσεν, Τράουνερ, Ράσμουσεν, Χάνσκο (66′ Λόπες) – Κοκτσού, Χιρτράουντα, Τίμπερ (85′ Βίφερ) – Σιμάνσκι (86′ Βόλεμαρκ), Χιμένες (76′ Ντανίλο), Ντιλροσούν (86′ Τζαχανμπάχς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.