Γκο Αχέντ Ιγκλς-Φέγενορντ 3-4: Ξεπέρασε το σοκ κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση (hls)

Η Φέγενορντ αν και βρέθηκε μόλις στο 13' να χάνει 2-0 από την Γκο Αχέντ Ιγκλς, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να ανεβεί στη δεύτερη θέση της Eredivisie πίσω από τον Άγιαξ.

Οι γηπεδούχοι που είχαν σκοράρει μόλις 2 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετρώντας μόνο ήττες, σόκαραν την Φέγενορντ και μέσα σε 13 λεπτά ήταν μπροστά με 2-0. Μόλις στο 3′ ο Λίντχορστ στάθηκε τυχερός και μετά από κόντρα άνοιξε το σκορ. 10 λεπτά αργότερα ο Αντεκάνιε σέρβιρε και ο ολομόναχος Λιντμπεργκ έκανε 2 τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν είχαν τις ευκαιρίες και βρήκαν τα γκολ με τον Ντανίλο Περίειρα. Ο Βραζιλιάνος με εξαιρετικό βολέ μείωσε στο 24′ και στο 42′ με φοβερή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα η ομάδα του Σλοτ είχε την ευκαιρία να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια, αλλά ο Ντε Λάνγκε έκανε φοβερή απόκρουση στο φάουλ του Κοκσού.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, αλλά και πάλι κυριάρχησε η Φέγενορντ, η οποία προηγήθηκε στο 56′ με τον Ντιλρόσουν. Στο 79′ ο Σιμάνσκι με καταπληκτικό σουτ “κλείδωσε” το τρίποντο για να γράψει το τελικό 3-4 στις καθυστερήσεις ο Έντβαρντσεν.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.