Παραμένει στην Άλκμααρ ο Φαν Μπάστεν

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον πάγκο της Άλκμααρ, καθώς συμφώνησε να είναι βοηθός του Άλεξ Παστούρ.

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον πάγκο της Άλκμααρ, καθώς συμφώνησε να είναι βοηθός του Άλεξ Παστούρ. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε διαγνωστεί με καρδιακά προβλήματα, κάτι που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Άλκμααρ. Ο 49χρονος προπονητής θέλει να παραμείνει στα γήπεδα και μέσω αυτής της λύσης, θεωρήθηκε πως δε θα επιβαρυνθεί η υγεία του.


Ο ίδιος πάντως, τόνισε για την απόφασή του να παραμείνει στην Άλκμααρ, από το πόσο του βοηθού προπονητή: «Παρατήρησα πως όλα αυτά τα χρόνια η δουλειά του πρώτου προπονητή μου δημιουργεί πολύ σωματική και πνευματική κούραση. Γι’ αυτό και ήθελα να ήμουν ειλικρινής τόσο απέναντι στον εαυτό μου, όσο και στην Άλκμααρ. Ήθελα να συνεχίσω να βρίσκομαι στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά όχι ως πρώτος κόουτς. Μετά από συζητήσεις που κάναμε, βρήκαμε την κατάλληλη λύση. Είμαι χαρούμενος με το νέο μου ρόλο ως βοηθός του Άλεξ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.