Άγιαξ – Φέγενορντ 3-2: Ο Άντονι έκρινε το θρίλερ! (hls)

Συγκλονιστικό ντέρμπι στο Άμστερνταμ, με τον Άγιαξ να κερδίζει 3-2 τη Φέγενορντ με ανατροπή!

Ο «Αίαντας» ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε άλλο ένα βήμα για τον τίτλο στην Eredivisie, με τη Φέγενορντ να τον αποχαιρετά ουσιαστικά καθώς έμεινε 11 πόντους πίσω από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και προηγήθηκαν με 2-1.

Ο Σινιστέρα στο 8ο λεπτό πήρε την επαναφορά μετά από απόκρουση του Ονανά σε σουτ του Τιλ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρότερνταμ.

Ο Αλέρ στο 24′ απάντησε σχεδόν με ίδιο τρόπο μετά από ασταθή επέμβαση του Μαρσιάνο σε σουτ του Χράφενμπερχ, όμως η Φέγενορντ προηγήθηκε ξανά στο 28′, όταν ο Άουρσνες έκλεψε από τον Μπέρχαους, ο Ντέσερς κέρδισε μία κόντρα και ο Τιλ βρέθηκε ολομόναχος για να γράψει το 1-2.

Στο β’ μέρος όμως στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Άγιαξ. Ο Τεν Χαχ έριξε στο ματς Ταγλιαφίκο και Μπρόμπι, με τον δεύτερο να χάνει απίστευτη ετυκαιρία στο 73′, στέλνοντας την μπάλα άουτ από πολύ κοντά με κεφαλιά.

Ωστόσο στο 78′ μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς έφερε το ματς στα ίσια και στο 86′, ο Ταγλιαφίκο «σέρβιρε» το 3-2 για τον Άντονι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις, αλλά σημασία για τους γηπεδούχους ήταν ότι έμειναν για άλλη μία φορά αήττητοι σε «klassieker» μέσα στο Άμστερνταμ από το 2005...

Άγιαξ (Τεν Χαχ): Ονανά – Μαζράουι, Τίμπερ, Μαρτίνες (90′ Σχούουρς), Μπλιντ (69′ Ταγλιαφίκο) – Άλβαρες (46′ Κλάασεν), Χράφενμπερχ, Μπέρχαους (69′ Μπρόμπι) – Άντονι, Αλέρ, Τάντιτς.
Φέγενορντ (Σλοτ): Μαρσιάνο – Χιρτράουντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια – Τόορνστρα (63′ Χέντριξ), Άουρσνες, Τιλ – Σινιστέρα (83′ Πέντερσεν), Ντέσερς (76′ Λίνσεν), Νέλσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.