Βάαλβαϊκ-Φέγενορντ 0-2: Σταθερά ψηλά! (hls)

Με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου, η Φέγενορντ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βάαλβαϊκ και παραμένει κοντά στην κορυφή. Τα γκολ οι Κοκτσού και Χέντριξ.

Βάαλβαϊκ και Φέγενορντ ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους αλλά η πιο ποιοτική ομάδα του γηπέδου πήρε αυτό που ήθελε. Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Σλοτ “χτύπησε” στο τέλος κάθε ημιχρόνου και έφυγε με ένα σημαντικό διπλό που τη διατηρεί ψηλά στην βαθμολογία, την ώρα που η ομάδα του Όουστινχ θα πρέπει να ψάξει αλλού να βρει βαθμούς σωτηρίας.

Μετά από ένα αργό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με την Βάαλβαϊκ καλά οργανωμένη στο δικό της μισό, η Φέγενορντ δυσκολεύτηκε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Φάεσεν. Στο 37′ μάλιστα ο Μπάιλου έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Μπακαρί. Έτσι στο 45′ με την Βάαλβαϊκ να έχει κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε και στην κόντρα ο Κοκτσού πρόλαβε τον Φάεσεν στην έξοδό του και πλάσαρε από μακριά στην κενή εστία για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φέγενορντ βρήκε χώρους, είχε δοκάρι με τον Τιλ αλλά κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Όντγααρντ να του λέει “όχι” ο Μπαιλόου σε μοναδικό τετ α τετ. Έτσι σε μια νέα αντεπίθεση όπου έγινε και πάλι λάθος από τους αμυντικούς της Βάαλβαϊκ στο transition, ο Χέντριξ έκανε το 2-0 και έβαλε τέλος στο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.