Tβέντε – Φέγενορντ 0-0: Tην σταμάτησε η παρέα του Λημνιού (hls)

Η Φέγενορντ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τβέντε του Λημνιού και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της Eredivisie μεσοβδόμαδα.

H oμάδα του Άρνε Σλοτ έμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική – έχοντας χάσει μόνο ένα στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος. Όμως άφησε δύο πόντους μετά από τέσσερις σερί νίκες και δεν μπόρεσε να κλείσει τη διαφορά από τον Άγιαξ στους δύο πόντους και ενδεχομένως να τον περάσει με νίκη την Τετάρτη σε εξ’ αναβολής ματς με την Χεράκλες.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Τβέντε έμεινε αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς να δεχτεί γκολ παραμένοντας στο κυνήγι της Ευρώπης, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακά της Ούνερσταλ. Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε βασικός και είχε καλή απόδοση, στο πρώτο μέρος προσπάθησε να απειλήσει επιθετικά, ενώ στο β’ έδωσε σημαντικές βοήθειες στην άμυνα.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι με Ζερουκί και Φαν Βόλφσβινκελ, οι φιλοξενούμενοι με Σενέσι και Σινιστέρα.

Στο β’ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά, ειδικά μετά την είσοδο του Ντέσερς στο παιχνίδι, ωστόσο ο Νιγηριανός φορ νικήθηκε τρεις φορές από τον Ούνερσταλ, ο οποίος κράτησε την ομάδα του όρθια.

Τβέντε (Γιάνς): Ούνερσταλ – Τρουπέ (79′ Πλεγεθουέλο), Χίλχερς, Πρέπερ, Σάντιλεκ – Ζερουκί, Μπράμα (86′ Οοστερβόλντε), Φλαπ (79′ Μποσχ) – Ροτς (61′ Ροτς), Φαν Βόλφσβινκελ (86′ Ουγάλδε), Λημνιός.
Φέγενορντ (Σλοτ): Μαρσιάνο – Πέντερσεν (82′ Χιρτράουντα), Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια – Άουρσνες, Κοκτσού (90’+2′ Τζαχανμπάνκς), Τιλ – Τόορνστρα, Λίνσεν (67′ Ντέσερς), Σινιστέρα (67′ Σινιστέρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.