Βίλεμ – PSV 2-1: Αν έχεις τύχη διάβαινε! (hls)

Η Βίλεμ είχε την τύχη με το μέρος της και κατάφερε να κερδίσει την PSV μετά από δύο χρόνια μέσα στο Τίλμπουρχ. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Καμπετσής, Μιχελής.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντοτε ο καλύτερος και η Βίλεμ κατόρθωσε να πετύχει μια από τις πιο σημαντικές νίκες στην σεζόν. Η ομάδα του Φρεντ Γκριμ άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα με το αυτογκόλ του Εράν Ζαχάβι (20ο λεπτό, 1-0). Η PSV κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ισραηλινό να εξιλεώνεται με καρφωτή κεφαλιά μετά από την ασίστ του Φίλιπ Μαξ (30ο λεπτό, 1-1). Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Σανγκαρέ λίγο έλειψε να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βίλεμ περίμενε και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Η PSV είχε τις στιγμές της όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί, ο Σανγκαρέ έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Καμπετσή και ο Νούνελι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντρόμελ ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ του 22χρονου. Η Βίλεμ μετράει 5 νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφού ξεπέρασε την PSV, ενώ σημείωσε νίκη κόντρα στην PSV μετά τον Νοέμβριο του 2019, ξανά με σκόρερ τον Νούνελι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.