PSV – Χρόνινγκεν 5-2: Ξέσπασε, αλλά ζορίστηκε (hls)

Η Αϊντχόφεν επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της στο Champions League, προβλημάτισε, αλλά εντέλει έβγαλε το άχτι της στην Χρόνινγκεν που πάλεψε μέχρι το τέλος.

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο στο Φίλιπς Στάντιον του Αϊτνχόφεν με τους γηπεδούχους να πάιρνουν προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Γκάκπο στην σεζόν (1-0). Η Χρόνινγκεν έβγαλε αντίδραση και εκμεταλλευόμενη τα λάθη και τις αργές επιστροφές στη άμυνα της PSV, κατόρθωσε να γυρίσει το ματς (1-2) με δύο γκολ του νεαρού Βέλγου Σιρίλ Ενγκόνγκ (15′ και 18′). Η PSV όμως είχε τις δικές της απαντήσεις και με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Αντρέ Ραμάλιο έβαλε δύο γκολ γράφοντας την ανατροπή απο το ημίχρονο (3-2). Ο Ραμάλιο στο 27ο λεπτό μετά το κόρνερ του Γκάκπο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Ελ Χανκουρί και στα δίχτυα και στις καθυστερήσεις ο στόπερ της PSV με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (3-2).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ζαχάβι να σκοράρει και να γράφει το 4-2, δεύτερο γκολ για τον Ισραηλινό στην σεζόν. Η ομάδα του Ντάνι Μπάις προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, όμως ο Σμιντ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Πορτογάλο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αρμιντο Μπρούμα και με πολύ ωραίο γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (5-2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.