Γκέλα για την Άλκμααρ, «τρίποντα» για PSV και Φέγενορντ

Σκόνταψε στο «Euroborg» η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με την ΑΖ να χάνει με 2-1 από την Γκρόνινγκεν για την ένατη αγωνιστική της ολλανδικής Ερντιβίζιε.

Σκόνταψε στο «Euroborg» η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με την ΑΖ να χάνει με 2-1 από την Γκρόνινγκεν για την ένατη αγωνιστική της ολλανδικής Ερντιβίζιε.

Η Άλκμααρ άντεξε ένα ημίχρονο στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της αντιπάλου της, δέχθηκε, όμως, το 1-0 με αυτογκόλ του Βιεργκέβερ στο 52΄. Ο Γκούντμουντσον, μετά από ασίστ του Μάρτενς, έφερε το ματς στα ίσια στο 59΄, με το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων να το πετυχαίνει ο Ζίβκοβιτς στο 71΄.

Με την ήττα αυτή η ΑΖ έμεινε ένατη στη βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος, με 13 βαθμούς και στο -5 από την πρωτοπόρο Τβέντε. Η Φέγενορντ, με δύο γκολ σε δύο λεπτά στο πρώτο μέρος, επικράτησε στο «Γέλρεντομ» του Άρνεμ της Φιτέσε 2-1.

Ντε Βράι στο 18΄ και Πελέ στο 20΄ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ρότερνταμ, με τη Φιτέσε απλώς να μειώνει με τον Χάβενααρ στο 83΄. Η Φέγενορντ έφτασε στους 16 βαθμούς, ενώ η Αϊντχόφεν τους 18 μετά το 2-1 επί της Βάαλβαϊκ.

H PSV κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση με το γκολ του Λοκάντια στο 88΄. Το 1-0 του Τόιβονεν από το 23΄, είχε ισοφαρίσει ο Μπράμπερ για την RKC λίγο πριν τελειώσει το πρώτο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να πάρουν οι γηπεδούχοι τη νίκη στο τέλος και στη λεπτομέρεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.