Έκαναν 1253 χιλιόμετρα για να δουν «τεσσάρα»…

Οι πιο πιστοί, αλλά μάλλον και οι πιο δυσαρεστημένοι οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο πρέπει να ήταν χθες το βράδυ 169 φίλοι της Καρλάιλ Γιουνάιτεντ.

Οι πιο πιστοί, αλλά μάλλον και οι πιο δυσαρεστημένοι οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο πρέπει να ήταν χθες το βράδυ 169 φίλοι της Καρλάιλ Γιουνάιτεντ.

Οι εν λόγω φίλαθλοι από την πόλη της Βόρειας Αγγλίας, έκαναν συνολικά ταξίδι 1253 χιλιομέτρων διασχίζοντας τη χώρα για να παρακολουθήσουν το ματς της ομάδας τους με την Πλίμουθ στο Νότο, στο πλασίο της League Two (τέταρτη τη τάξει κατηγορία), πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σαν να μην έφτανε η ταλαιπωρία ενός μεσοβδόμαδου ταξιδιού που ακόμα και ο αντίπαλος προπονητής Ντέρεκ Άνταμς χαρακτήρισε «άδικο», οι 169 «ήρωες» ήταν αναγκασμένοι να υπομείνουν μία βαριά ήττα με 4-1.

Προς ανακούφισή τους πάντως έσπευσε η χορηγός του πρωταθλήματος, που κάλυψε τα έξοδα των εισιτηρίων και των μεταφορικών.

Την επόμενη εβδομάδα πάντως, οι οπαδοί της Καρλάιλ πρέπει να κάνουν άλλα 1000 χλμ. για να δουν το ματς με την ΚΠΡ για το Λιγκ Καπ. Μήπως να το ξανασκεφτούν;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.